Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/r93187wowa/library/Zend/Loader/PluginLoader.php on line 131

Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/library/Zend/Registry.php on line 206

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/r93187wowa/library/Zend/Cache/Backend.php on line 66

Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/library/Zend/Registry.php on line 206
Despre Pro Studio - ProStudioRomania.ro

Despre Noi

Despre Pro Studio

Pro Studio este prezent in Romania de peste 16 ani si se regaseste pe lista celor mai cunoscute si apreciate branduri din domeniul modelelor glamour datorita profesionalismului echipei de management, dar si a sumelor castigate de catre miile de modele formate aici.

Numai la noi ai 7000 de lei venit fix incepand din primele zile sau procent din incasari de 60%, pe langa paftul ca beneficiezi de oferta noastra prin care iti oferim operatii estetice, iar programul de lucru este unul flexibil, adaptat pe dorintele tale.

Suntem primul brand de succes din Romania care a castigat vreodata un premiu la evenimentele de business din strainatate.

Suntem incantati si mandri in acelasi timp ca apartinem unei comunitati la care s-a depus efort, creativitate, implicare, pasiune si entuziasm.

Munca in echipa alaturi de modelele noastre a fost si este apreciata fiind intr-o continua evolutie, ProStudio reusind zi de zi sa formeze si sa modeleze caractere si personalitati de success.

Ne diferentiem datorita recunoasterii internationale, spiritului de echipa si atentiei remarcabile pe care o acordam modelelor.  Pro Studio nu este doar un simplu loc de munca, ci este poate primul brand consacrat al industriei de modele glamour din Romania, format din si pentru echipa si partenerii acestuia.

Echipa noastra de management participa constant la workshopuri, cerceteaza si stabileste locatii inedite pentru sedintele foto, ofera consultanta de specialitate in diverse domenii, construieste pas cu pas povestea din spatele imaginilor de succes ale modelelor. Noi punem un accent deosebit pe individualitatea fiecarei fete, pentru ca acestea sa aiba parte de conditii exceptionale la locul de munca.

Foto

Misiunea Pro Studio este aceea de a contribui la dezvoltarea calitatii vietii modelelor glamour intr-un timp cat mai scurt si de a mentine o echipa de top, aceste rezultate obtinandu-se datorita increderii reciproce, integritatii si onestitatii.

Echipa Pro Studio te asteapta intr-o locatie rafinata, decorata impecabil si situata ultracentral(in zona Piata Unirii, la 5 minute de metrou).

Ne gasesti aici: https://www.facebook.com/ProStudioRO si o poti contacta pe Adriana la numarul de telefon: 0753 019 000 pentru mai multe detalii.

Chiar tu poti fi urmatorul model de succes, asa ca iti asteptam cu deosebit interes aplicatia AICI!

 

 

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!