Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/library/Zend/Registry.php on line 206

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/r93187wowa/library/Zend/Cache/Backend.php on line 66

Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/library/Zend/Registry.php on line 206
Cum te-ai simti intr-o echipa exclusiv feminina? - Noutati - Informatii - ProStudioRomania.ro

Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/library/Zend/Registry.php on line 206

Noutati

Cum te-ai simti intr-o echipa exclusiv feminina?

ECHIPA FETEVideochatul este definit drept sablonul comunicarii directe realizate cu alti utilizatori de internet, comunicare ce este posibila doar utilizand o camera web si un software dedicat.

Termenul a evoluat si s-a transformat pas cu pas in deschizator de drumuri pentru o industrie intr-o continua expansiune atat la nivel global cat si national.

Echipa noastra este formata exclusiv dintr-un staff feminin, staff care iti vor dezvalui treptat toate ingredientele reusitelor lor.
Familia Pro Studio se afla intr-o continua dezvoltare in ceea ce priveste inovatiile din domeniu, profesionalismul si calitatea vietii modelelor de videochat care se alatura agentiei.

Ne apreciem enorm modelele si ne pasa de reputatia companiei noastre si a lor asa incat livram zilnic calitate si seriozitate.
Suntem studioul de videochat care depune zilnic efort si creativitate deoarece pentru noi, tu esti cea mai importanta si cu ajutorul tau putem transmite mai departe cunostintele si profesionalismul dobandite in anii de activitate.

Modelele noastre sunt consecvente, interesante, captivante, inteligente si isi doresc sa evolueze constant.
Videochatul este unul dintre putinele segmente care se focuseaza pe dorintele, nevoile si pe dezvoltarea modelelor si care pune cu adevarat accent pe  progresul si evolutia ta.

Trebuie sa stii inca de la inceput ca studioul nostru de videochat iti pune la dispozitie un spatiu de munca special conceput pentru tine, locatie centrala, asistenta tehnica pe tot parcursul programului, trainer personal, make-up artist, consultant financiar, spatiu de relaxare si multe altele.

Vei beneficia de un program flexibil(iti poti alege singura orele intre care vrei sa lucrezi), intimitate, discretie si de o camera proprie in care sa iti desfasori activitatea.

Pro Studio ofera traininguri personalizate, mulate pe fiecare model, pentru ca acestea sa obtina venituri din ce in ce mai mari.
Sumele incasate de catre modelele noastre de videochat sunt bineinteles direct proportionale cu munca depusa si cu orele petrecute in mediul online.

Pentru noi, fiecare model este unic si incomparabil, de aceea tinem sa accentuam si sa reliefam acest aspect cu fiecare ocazie.
Putem spune ca aceasta industrie este un promotor si un mentor al unui segment social care incurajeaza femeile sa devina independente din punct de vedere financiar, confidente in propriile forte, comunicative, exuberante si pline de sarm.

Transparenta si evolutia rapida a studioului nostru de videochat in aceasta industrie le-au dovedit foarte multor fete faptul ca un job in aria videochatului a fost o decizie extrem de inspirata care le-a ajutat atat in plan financiar cat si in plan personal.

Aplica acum pentru un interviu si ai posibilitatea sa te convingi ca ai luat una dintre cele mai bune decizii din viata ta. Adriana, managerul studioului te asteapta cu ultimele noutati si cu o cafea buna. 0753019000

Urmareste-ne si pe FACEBOOK si INSTAGRAM

22 noiembrie 2018,
2562 vizualizari

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r93187wowa/library/Zend/Form.php on line 1151
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!