Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/r93187wowa/library/Zend/Loader/PluginLoader.php on line 131

Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/library/Zend/Registry.php on line 206

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/r93187wowa/library/Zend/Cache/Backend.php on line 66

Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/library/Zend/Registry.php on line 206
Beneficii Pro Studio - ProStudioRomania.ro

Beneficii

Beneficii pentru JOB-ul de Model Glamour in cadrul Pro Studio

beneficii videochatStiti ce este cel mai greu intr-o lume plina de idei preconcepute, o lume in care etichetele se pun foarte usor? Sa iei DECIZII!

Noi te vom ghida sa iei cele mai bune decizii!

Iti spunem pe scurt: Ai 7000 de lei venit fix incepand din primele zile sau un procent  din incasari de 60%, in plus beneficiezi de oferta noastra prin care iti oferim operatii estetice, iar programul de lucru este unul flexibil, adaptat dorintelor tale.

Pe toata perioada colaborarii cu noi vei avea parte de training cu o echipa formata doar din fete, iar locul tau de munca va fi in centrul Bucurestiului, intr-o locatie accesibila si unica din toate punctele de vedere.

Lucram cu cele mai bune site-uri si avem experienta necesara de a ne sustine afirmatia.

Periodic organizam concursuri cu premii substantiale in bani si vacante.Suntem o echipa mare si bine inchegata.

Putem spune cu usurinta ca suntem cei mai buni din domeniul videochat-ului, insa te lasam pe tine sa ne descopri.

Acum putem vorbi despre detalii...
 1. Procentul oferit este de 60% sau 7000 de lei venit fix incepand din primele zile.

procent videochat Esti importanta pentru noi, de aceea ai un procent de 60% din incasari sau un venit fix garantat inca din primele zile in care te angajezi la noi. Contractul este unul 100% LEGAL, cu toate taxele platite la stat.

 

2. Programul de lucru este unul flexibil. 

time-prostudioIti poti valorifica timpul in functie de nevoile tale sau cum te taie capul. Nu iti impunem niciun numar de ore si niciun interval oarar in care sa lucrezi. Te sprijinim intotdeauna cu sfaturi pentru a ne asigura ca ai parte de castiguri cat mai mari. TU DECIZI. Implicarea si calitatea serviciilor tale iti vor garanta succesul.

 

3. Confidentialitatea locului de munca este 100% asigurata.

confidentialitate-prostudioSite-urile pe care lucrezi sunt banate pentru Romania. Sunt imposibil de accesat din tara noastra. In contract exista acordul de confidentialitate, iar toti angajatii sunt obligati sa-l semneze asa ca, toate datele tale cu caracter personal sunt protejate. Principala noastra grija este ca TU sa fii si sa te simti in siguranta.

 

4.   Suntem profesionisti si cei mai buni din domeniul videochat-ului.

echipa prostudioN-o spunem noi, ci este o certitudine sustinuta de distinctiile si standardele ridicate pe care le-am dobandit in timp. Suntem o ECHIPA unita. Toti lucram pentru ca tu sa te clasezi in topul celor mai bune MODELE GLAMOUR. Vrei sa ne cunosti? Ei bine, avem un:
Departament de training. Aici lucreaza doar fete cu o experienta de cel putin 5 ani in domeniu, care au avut parte, la randul lor, de training in strainatate. Ele te formeaza ca model, iti dezvolta abilitatile de comunicare si te ajuta sa evoluezi astfel incat aportul tau sa fie unic si diferit de tot ceea ce exista in domeniu. RETINE... niciodata nu esti singura. Esti sustinuta pe intreaga perioada a colaborarii, iar veniturile tale pot fi dublate in functie de implicarea in training.
Departament Foto/Video. Sunt profesionistii care se asigura ca pozele tale si secventele video incarcate pe site te pun in VALOARE din toate punctele de vedere.
Departamentul de Make-up. Sunt cei mai buni. Ei fac ca imaginea ta sa fie cea a unei VEDETE pe covorul rosu. Odata iesita de pe mana lor esti frumoasa, sigura pe tine si pregatita sa-ti atingi scopurile.

5.    Locatia ultracentrala

locatie prostudioSuntem situati in centrul Bucurestiului, in zona Unirii. Este foarte usor de ajuns, inclusiv cu mijloacele de transport in comun. Designul interior este creat, pana la cele mai mici detalii, cu IMAGINATIE, pentru a oferi o atmosfera relaxanta, unica. Camerele sunt gandite diferit, astfel incat sa se potriveasca fiecarei personalitati. Designul interior a fost dus la nivel de arta de cei mai buni specialisti. Trebuie sa vii si sa vezi! Numai asa ne vei putea crede.

6.    Colaboram cu cele mai bune site-uri din domeniu.  

sitePentru ca avem ani de experienta pe piata in care am demonstrat potentialul nostru, am ales sa colaboram cu cele mai bune site-uri din domeniu. Le-am selectat pe baza statisticilor si am cautat EFICIENTA maxima. Suntem cei care alegem calitatea in detrimentul cantitatii, de aceea ne-am concentrat pe site-uri care ne-au castigat increderea de-a lungul timpului.

7.    Esti cu adevarat IMPORTANTA pentru noi.  

importanta prostudioIti demonstram asta si prin concursurile periodice cu premii substantiale in bani si vacante. Este o strategie prin care te ajutam sa-ti rotunjesti veniturile, dar te si rasplatim pentru munca, implicarea si seriozitatea depuse.

Deciziile sunt intr-adevar greu de luat, de aceea NOI suntem cea mai buna decizie.

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!