Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/library/Zend/Registry.php on line 206

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/r93187wowa/library/Zend/Cache/Backend.php on line 66

Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/library/Zend/Registry.php on line 206
Despre ProStudio - ProStudioRomania.ro

Despre Videochat

Totul despre modelele glamour

Ce presupune sa fii model glamour?

Pro Studio este inca de la deschidere unul dintre cele mai prestigioase studiouri de modele glamour. La noi vei avea 7000 de lei venit fix incepand din primele zile sau un procent din incasari de 60%, mai poti beneficia de oferta noastra prin care iti oferim operatii estetice, iar programul de lucru este unul flexibil, adaptat dorintelor tale.

VideochatLa Pro Studio ai ocazia sa alegi intre doua sectiuni: poti fi model glamour adult sau non-adult. Cele două sectiuni sunt diferite, insa ambele te ajuta sa ajungi la cele mai mari castiguri.

Sa fii model glamour non-adult este activitatea in care modelele se bazeaza foarte mult pe abilitatile de comunicare si convingere. Totul sta in imagine, carisma, modul in care intretii o conversatie cu membrii site-urilor pe care ti le punem la dispozitie si activitatea ta in fata camerei. Aceasta optiune nu presupune nuditate sau folosirea jucariilor sexuale, trebuie doar sa oferi o conversatie placuta si antrenanta.

Alegand meseria de model glamour non-adult ai ocazia sa deslusesti tainele conversatiei, sa iti castigi increderea in tine si sa iti dezvolti abilitatile de comunicare, in timp ce castigi sume de bani porning de la 7000 de lei inca din primele zile. Toata aceasta suma la care se adauga beneficiile pe care ti le oferim te vor ajuta sa-ti indeplinesti cele mai arzatoare dorinte. Oricand poti trece de la model glamour non-adult la model glamour adult.

Model glamour adult: desi este o sectiune in care nuditatea este un MUST, subliniem faptul ca nu trebuie sa-ti lipseasca abilitatile de comunicare alaturi de bagajul de cunostinte generale, pentru ca veniturile substantiale se obtin ca urmare a aptitudinilor intelectuale.

Ce trebuie sa retii, insa, este faptul ca la Pro Studio tu iei deciziile, tu esti cea care alege ce doreste sa faca in fata camerei.

Aici ai cu adevarat posibilitatea de a te pune in valoare, de a-ti depasi limitele si de a-ti indeplini absolut orice gand iti trece prin cap.

Tine minte: tu singura iti stabilesti targetul in ceea ce priveste suma pe care vrei sa o castigi lunar si modalitatea prin care ajungi la cele mai mari castiguri!

Devino si tu model glamour si castiga-ti independenta financiara! Aplica AICI!

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!